Xerrada: “Han acabat l’ESO… i ara què?”
2612
post-template-default,single,single-post,postid-2612,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Xerrada: “Han acabat l’ESO… i ara què?”

Xerrada: “Han acabat l’ESO… i ara què?”

Molts dels nostres fills i filles ja estan pensant en què estudiar un cop acabin l’ESO. La Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Ensenyament Secundari de Catalunya (FAPAES), dins del cicle Converses amb les famílies. Parlem de…, ens convida a tota la comunitat educativa a la xerrada virtual:

  • Han acabat l’ESO… i ara què? Acompanyem els nostres fills i filles a triar futur
  • dimecres 17 de febrer
  • de 18:00 h a 19:30 h

Hi explicaran les diferents opcions que tenen d’estudis postobligatoris, com ara el batxillerat o els cicles formatius, i ens donaran eines per acompanyar-los en aquesta decisió.

L’accés és lliure i gratuït, però cal inscripció prèvia; les dades sol·licitades serviran per controlar el volum de participants i poder enviar posteriorment informacions sobre el tema. No es faran servir per cap altra finalitat.

comunicacio@afamariaespinalt.cat