Un Túnel del Terror ple d’ànimes
1384
post-template-default,single,single-post,postid-1384,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-afame,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Un Túnel del Terror ple d’ànimes

Un Túnel del Terror ple d’ànimes

Divendres 25 d’octubre, les ànimes del Maria Espinalt es van avançar i van arribar uns dies abans espantant a tots aquells agosarats que es van endinsar al Túnel del Terror.

La terrorífica entrada al Túnel deixava sortir els crits de l’interior. Molts van ser els qui es van endinsar i s’ho van passar la mar de bé o, millor dit…, s’ho van passar d’allò més malament…, patint en passar pels corredors estrets i foscos d’on sortien tota mena de personatges: fades malignes, vídues mortes, un esbudellador, un dràcula, una vampira i molts més, fins aconseguir sortir sense perdre la veu!!

Des d’aquí agraïm a les famílies que van participar en l’organització. Ajudant en la decoració, en el muntatge o fent d’actors i actrius. Quan semblava que no hi havia prou quòrum i que la festa no es podria celebrar, en un esforç per salvar-la, algunes famílies s’hi van presentar i van contribuir fins a l’últim moment.

Som conscients que ja no som escola, però encara podem aprofitar moments com aquests per compartir els espais dels nostres fills i filles. Des de l’AFA creiem que és important generar ocasions com aquesta per veure’ls en acció allà. I també per conèixer-nos les famílies!! Us hem de dir que ens ha arribat el rumor que, gràcies a aquesta festa, han sortit noves propostes de trobada des d’un grup de primer!!

Felicitats a la Comissió de Festes per una festa que vam gaudir tant tots els que hi vam participar. Gràcies per posar-hi tanta dedicació.