Primer tram obertura Extraescolars
2391
post-template-default,single,single-post,postid-2391,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Primer tram obertura Extraescolars

Primer tram obertura Extraescolars

Hola famílies,

Un cop publicat el DOGC 8277 de 21 de novembre, podem garantir que el proper dilluns 23 de novembre s’inicia el primer tram del Pla d’obertura.
Quant a les activitats esportives no competitives organitzades en l’àmbit escolar, es poden iniciar de nou, sense cap tipus de limitació pel que fa al nombre de participants, evidentment, aplicant les mesures de seguretat, que, des del passat 5 d’octubre, ja estàvem garantint.
Pel que fa a la resta d’Extraescolars organitzades en els centres educatius i que es realitzen en aula, s’aplica la normativa de fins a 6 alumnes.
Per tant, a partir de dilluns 23 reprenem totes les activitats llevat dels grups de vòlei, que ho faran dimecres 25 de novembre.
Adjuntem el comunicat del Consorci d’Educació de Barcelona.

Moltes gràcies!

Comissió d’Extraescolars

extraescolars@afamariaespinalt.cat