Més informació casals d’estiu
2197
post-template-default,single,single-post,postid-2197,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-afame,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Més informació casals d’estiu

Més informació casals d’estiu

Si heu apuntat els vostres fills i filles als casals i campus de CET 10 o voleu fer-ho, us fem saber que es preveu que els casals comencin el 22 de juny, sempre que s’hagi entrat a la fase 3 de desescalada. Al full adjunt hi trobareu les mesures de seguretat i higiene i de funcionament en relació amb:

  • Aforament, màxim de 100 places per setmana
  • Requisits per participar en les activitats: “Declaració responsable”
  • Equip de treball: nova figura de “responsable de seguretat i higiene”
  • Neteja i desinfecció de les instal·lacions i del material
  • Seguretat alimentària
  • Característiques dels espais i de les activitats
  • Sortides i desplaçaments
  • Mesures de protecció i prevenció: rentada de mans, distanciament físic, ús de mascaretes i comprovació de símptomes

Formalització de la preinscripció

El període de formalització de la preinscripció i, per tant, de confirmació de reserva de la plaça, comença el proper dilluns 1 de juny i s’allarga fins a diumenge dia 7.

Un cop finalitzat aquest període, les preinscripcions quedaran automàticament anul·lades i les famílies que no hagin formalitzat la seva plaça hauran de portar a terme una nova inscripció, sempre que hagi places disponibles.

A partir del dilluns 8 de juny totes les persones interessades a inscriure els seus fills podran accedir, sempre que hi hagi places disponibles, a realitzar la inscripció definitiva.

En el document adjunt hi ha el detall de les mesures i l’abast del nou funcionament que hem treballat, que rebran les famílies que ja han formalitzat la seva preinscripció.

Tota aquesta informació quedarà penjada al web de CET10.

Extraescolars:
extraescolars@afamariaespinalt.cat
Comunicació:
comunicacio@afamariaespinalt.cat