Més casals d’estiu
2162
post-template-default,single,single-post,postid-2162,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Més casals d’estiu

Més casals d’estiu

Hem rebut l’oferta d’estiu de CET10, que us resumim a continuació.

La campanya d’estiu s’ha engegat amb normalitat. Atesa la situació d’incertesa que vivim, CET10 ha habilitat el procés de preinscripció a les activitats d’estiu, on podreu inscriure els vostres fills i filles, però no caldrà fer cap pagament fins que es confirmi que es podran realitzar els casals, les colònies i els campus.

✅ És important que realitzeu aquesta preinscripció al llarg dels pròxims dies, ja que l’obtenció de plaça definitiva anirà en línia amb el compliment de les possibles mesures de funcionament que ens marqui l’Administració.

✅ CET10 adaptarà els casals i els campus complint amb tots els requisits, normatives i protocols que els traslladin les autoritats sanitàries per a la seva realització.

✅ A la web de CET10 trobareu:
1. Un vídeo tutorial on veureu com realitzar el procés de preinscripció on line als casals, colònies i campus d’estiu.
2. Un enllaç referent a la Campanya d’ajuts econòmics de l’Ajuntament de Barcelona, tràmit que es realitza també on line.

✅ En el cas que sol·liciteu subvenció a l’Ajuntament, és important que també realitzeu la preinscripció de l’activitat a la web de CET10, seleccionant la casella “Sol·licitant BECA” a les setmanes on fareu la sol·licitud de beca.

✅En cas que sol·liciteu monitor/a de suport, és important que seguiu els passos esmentats a la web de CET10 i que adjunteu la documentació corresponent.

Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte o pregunta a través del correu: info@cet10.com

Per a més informació podeu fer clic a l’enllaç:
https://cet10.com/activitats-estiu-2020/#campus

Extraescolars:
extraescolars@afamariaespinalt.cat
Comunicació:
comunicacio@afamariaespinalt.cat