Ja tenim equip oficial de bàsquet!
1824
post-template-default,single,single-post,postid-1824,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Ja tenim equip oficial de bàsquet!

Ja tenim equip oficial de bàsquet!

A l’Institut Maria Espinalt ja tenim equip oficial de bàsquet.

I no volem començar amb reptes senzills. Ens hem apuntat a la Copa Col·legial. Aquesta és una competició que es fa entre instituts d’una mateixa ciutat, a 9 ciutats diferents. I diem que no són reptes senzills perquè és una competició per a alumnes de batxillerat. Jugarem contra rivals molt grans. Per això sortim amb molta confiança i ganes de guanyar.

La Copa Col·legial vol fomentar la participació de tothom en el que anomenen la Festa del Bàsquet. I per això volem que vingueu als partits a animar i que crideu, rigueu, patiu i vibreu. Però sobretot que gaudiu veient el vostre equip.

Per cert, el torneig es juga per eliminatòries. És a dir, si guanyem, passem a la ronda següent; si perdem, quedem eliminats.

Encara no tenim la data del primer partit, però en breu us informarem del lloc i l’hora.

Si voleu saber-ne més, podeu entrar al següent enllaç: Copa Col·legial

Extraescolars:
extraescolars@afamariaespinalt.cat
Comunicació:
comunicacio@afamariaespinalt.cat