Informació sobre les Activitats Extraescolars pel curs 2022-2023
3068
post-template-default,single,single-post,postid-3068,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Informació sobre les Activitats Extraescolars pel curs 2022-2023

Informació sobre les Activitats Extraescolars pel curs 2022-2023

L’AFA de l’Institut Maria Espinalt us presenta les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS pel curs 2022-2023.

Les activitats extraescolars es porten a terme fora de l’horari lectiu i amb l’objectiu de complementar la formació, sempre d’acord amb la Direcció de l’Institut.

Les activitats previstes estan pensades per afavorir la cohesió entre els nois i noies, perquè puguin trobar espais de col·laboració, d’aprenentatge i de lleure.

Esperem que aquestes activitats siguin interessants per als nois i noies, hem tingut en compte les opinions que ens vàreu fer arribar a través de l’enquesta enviada. Vàrem rebre 25 respostes, esperem que la propera us animeu encara més i anem perfilant l’oferta per donar cabuda a tots els interessos. Gràcies a aquelles famílies que hi vàreu participar.

NOVETATS PER A LES INSCRIPCIONS A EXTRAESCOLARS CURS 22-23: A la darrera assemblea de sòcies de l’AFA (4 juliol 2022) es va votar i aprovar canvis respecte a la quota de l’AFA:

 • Quota obligatòria si es vol realitzar qualsevol activitat extraescolar.
 • Import quota: 35 €/ anual. Per família.
 • Mètode de pagament: Per transferència al compte bancari ES45 2100 0591 4602 0036 5889
 • Indicant en CONCEPTE: COGNOM1_COGNOM2_QUOTA AFA.
 • Al formulari d’inscripció s’haurà d’adjuntar el justificant de pagament de la quota i es formalitzarà la inscripció a l’activitat o activitats que interessin.
 • En cas de persones externes a l’Institut Maria Espinalt que vulguin fer les activitats, si hi ha conveni amb els seus instituts i son sòcies de l’AFA o AMPA d’aquell institut, no caldrà fer-se soci de l’AFA Maria Espinalt.
 • Per l’alumnat del Maria Espinalt que vulgui realitzar activitats extraescolars ens altres instituts amb els que tenim conveni (Quatre Cantons, Front Marítim i Joncar), caldrà ser sòcia de l’AFA del Maria Espinalt.

INSTRUCCIONS:

 • Omplir i enviar el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
 • LLOC DE LLIURAMENT: ONLINE o de manera PRESENCIAL a partir del 1 de Setembre (enviar mail a extraescolars@afamariaespinalt.cat per demanar cita)
 • DATES PREINSCRIPCIÓ: Des del 11 de Juliol fins el 29 de Juliol a les 21 hores.
 • SEGON PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ: De l’1 de setembre a les 9 hores fins al 15 de setembre. S’obriran només aquelles activitats en les que hagin quedat places lliures.
 • BAIXA ACTIVITAT: S’ha de comunicar a l’empresa que fa l’activitat, com a màxim abans del dia 20 del mes anterior al següent pagament i també enviar un correu electrònic a la Comissió d’Extraescolars.
 • BECA: Totes les activitats de CET-10 i Diagonal Mar ofereixen la possibilitat de demanar beca. La informació de la campanya de subvencions per al curs 2022-2023 estarà disponible al següent enllaç: https://www.plaesportescolarbcn.cat/ca/subvencions-efhe_302069 (normalment hi ha dues convocatòries, la primera al setembre i la segona al novembre).
 • CONTACTE EXTRAESCOLARS: extraescolars@afamariaespinalt.cat

 ANIMEU-VOS A PARTICIPAR EN LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, CONSTRUÏM INSTITUT!