INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ MENJADOR CURS 2022-2023
3077
post-template-default,single,single-post,postid-3077,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ MENJADOR CURS 2022-2023

Taula de menjador amb gots i coberts

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ MENJADOR CURS 2022-2023

Benvolgudes famílies,

El proper 7 de setembre s’inicia el nou curs 22/23 i el dia 12 entren en funcionament el servei de menjador i el servei d’acollida de migdia.

El servei de menjador és gestionat per Fundesplai a partir d’un sistema de línia calenta, donat que l’Institut no disposa de cuina pròpia.
El servei d’acollida de migdia és un servei gestionat per Fundesplai i permet a l’alumnat dinar de carmanyola. El preu del servei cobreix el monitoratge de l’espai, l’ús de la nevera, els microones i tots els estris per dinar. També inclou la neteja i manteniment dels electrodomèstics i estris.
Us informem que ja podeu inscriure els vostres fills i filles a les activitats mitjançant l’app d’inscripcions de Fundesplai. Podeu baixar-vos-la des del Play Store (Android), des de l’App Store (iOS) o a aquest enllaç.

● PREUS SERVEI DE MENJADOR: Quota diària usuaris fixes 6,33 € (mínim 2 dies per setmana), quota diària usuaris esporàdics 6,90 €.
En el cas dels usuaris fixes la quota es cobrarà mitjançant domiciliació bancària a primers de cada mes (entre el dia 1 i 5 de cada mes). En cas d’absència (sempre que hagi estat avisada abans de les 9:30h del matí) es retornarà un import de 2,80€ al rebut del mes següent.
● PREU SERVEI D’ACOLLIDA: Quota diària usuaris fixes i esporàdics 3,20 €.
● NORMATIVA D’ÚS: Les famílies i alumnat usuari del Servei de Menjador i el servei d’acollida de l’Institut es comprometen a conèixer i complir la normativa de comportament i convivència del Temps de Migdia que podeu trobar en aquest document.
● CONTACTE: La gestió del Temps de Migdia de l’Institut anirà novament a càrrec de l’AFA i de Fundesplai, entitat sense ànim de lucre, que es dedica a la gestió d’activitats educatives i de lleure i que, amb la seva experiència vetlla cada dia per un Temps de Migdia educatiu i saludable.

La coordinadora de menjador és la Núria Santos i el seu telèfon de contacte és el 617 854 720. La Núria us facilitarà el contacte més directe amb aquest servei (informació sobre el funcionament del menjador, seguiment dels vostres fills, absències i incidències). Si s’escau, podeu concertar una entrevista amb ella en horari lectiu.

Cordialment,
menjador@afamariaespinalt.cat