INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ MENJADOR CURS 2021-2022
2854
post-template-default,single,single-post,postid-2854,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ MENJADOR CURS 2021-2022

Taula de menjador amb gots i coberts

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ MENJADOR CURS 2021-2022

Benvolgudes famílies,

Abans de donar-vos tota la informació sobre el servei de menjador d’enguany, us volem avançar informació sobre el nou servei d’acollida de migdia que posarem en marxa a l’octubre:

NOU SERVEI D’ACOLLIDA MIGDIA
Des de la Comissió volem posar en marxa a partir del mes d’octubre un Servei d’Acollida Migdia que permeti a l’alumnat dinar de carmanyola. Aquest servei serà gestionat per Fundesplai i tindrà el cost (encara per definir) del monitoratge corresponent, que calculem que serà aproximadament la meitat del preu que actualment costa el servei de menjador.
A finals de setembre informarem de la inscripció, preus exactes i normativa de funcionament d’aquest nou servei i es podrà modificar la inscripció del servei de menjador que hagueu fet al setembre, si ho voleu fer.
Si hi esteu interessats poseu-vos en contacte amb la Comissió, per tal de fer una previsió del monitoratge i de la posada en marxa: menjador@afamariaespinalt.cat (Agathe, Albert i Gemma).

SERVEI DE MENJADOR
El 13 de setembre s’inicia el nou curs 2021-22 i dijous 16 el servei de menjador.
Us informem que del 6 al 14 de setembre ja podeu fer la inscripció al servei de menjador.

Enguany, Fundesplai ofereix línia calenta enlloc de freda com en cursos anteriors.

  • PREUS: Quota diària usuaris fixes 6,33 €, quota diària usuaris esporàdics 6,80 €.
    En el cas dels usuaris fixes la quota es cobrarà mitjançant domiciliació bancària a primers de cada mes (entre el dia 1 i 5 de cada mes). En cas de falta avisada abans de les 9:30h del matí, es retornarà un import de 2,80€ al rebut del mes següent.
  • NORMATIVA D’ÚS: Les famílies i alumnat usuari del Servei de Menjador de l’Institut es comprometen a conèixer i complir la normativa de comportament i convivència que podeu trobar en aquest document, Normativa del Temps del Migdia
  • CONTACTE: La gestió del Temps de Migdia de l’Institut anirà novament a càrrec de l’AFA i de Fundesplai, entitat sense ànim de lucre, que es dedica a la gestió d’activitats educatives i de lleure que, amb la seva experiència vetlla cada dia per un Temps de Migdia educatiu i saludable.
    Fundesplai.
    La coordinadora de menjador és la Núria Santos i el seu telèfon de contacte és el 617 854 720. La Núria us facilitarà el contacte més directe amb aquest servei (informació sobre el funcionament del menjador, seguiment dels vostres fills, incidències). Podeu concertar una entrevista amb ella en horari lectiu.

Si necessiteu que el vostre fill/a tingui un menú de dieta algun dia cal que aviseu a la coordinadora via app o via whatsapp.

Cordialment,
menjador@afamariaespinalt.cat