FUNERAL FESTIU DE FI DE CURS
278
post-template-default,single,single-post,postid-278,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-afame,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

FUNERAL FESTIU DE FI DE CURS

FUNERAL FESTIU DE FI DE CURS

I tanquem una etapa més al Maria Espinalt. Fa uns dies vam compartir amb vosaltres un post amb les noves instal·lacions de l’Institut. Els antics mòduls, els barracons, havien de tenir un comiat en tota regla. 

Han sigut tres anys de constant aprenentatge, de noves amistats, nous reptes i noves aventures, perquè alguns dies viure al ME era una aventura digna de Harrison Ford. 

El 14 de juny era el dia d’acomiadar-los com es mereixien i les famílies també van voler dir adeu al lloc que havia acollit els alumnes durant aquests anys.

La Comissió de Festes, que són unes cracs, es van inventar una història al seu voltant: el “Funeral Festiu de Fi de curs”. La Comi va muntar un altar com Déu mana i un grup de ploraneres va plorar durant tot el comiat, cal dir que entre riures, balls, menjar, beure i bona companyia!

Aquestes festes són el lloc ideal per conèixer i estrènyer llaços entre les mares i els pares de l’Institut.

Bon estiu a tothom i ens veiem a la propera festa!!!