Extraescolars: Inscripcions i portes obertes
2910
post-template-default,single,single-post,postid-2910,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Extraescolars: Inscripcions i portes obertes

Extraescolars: Inscripcions i portes obertes

Des de la Comissió d’Extraescolars us volem animar a fer una ullada a les activitats a les que els vostres fills i filles poden participar en aquest curs 21-22. Tot i que la data límit per a fer les preinscripcions era la del 24 de setembre, encara queden places en totes elles. És per això que us convidem a revisar la graella d’extraescolars:

https://www.afamariaespinalt.cat/extraescolars-curs-2021-2022/

Com que alguns grups no arriben al mínim de participants per poder tirar endavant amb l’activitat, Cet10, Diagonal Mar i Lazzigags proposen unes portes obertes gratuïtes per tal que l’alumnat pugui fer un tast de l’activitat que li interessi. Les dates per a cada activitat són:

  • Voleibol: dilluns 4 i dimecres 6 d’octubre, de 16 h a 17:30h
  • Futbol Sala: dimarts 5 i dijous 7 d’octubre, de 16 h a 17:30h
  • Bàsquet: dimecres 6 d’octubre, de 18 h a 19:30 h.
  • Teatre: dimarts 5 d’octubre, de 16 h a 17:30 h.

Cal inscripció prèvia a les activitats esportives. El mateix dia de les portes obertes haureu de portar el fulls d’incripció corresponent degudament emplenat (enllaç per volei/futbol salaenllaç per bàsquet).

D’altra banda, des de l’Institut 4 Cantons ens fan arribar una nova activitat extraescolar per a tot l’alumnat que vulgui aprendre a jugar a escacs. L’Institut 4 Cantons està molt a prop nostre i tenim conveni amb ells per tal de que el nostre alumnat pugui fer activitats allà i a la inversa. Us animem a apuntar-vos! Teniu tota la informació en aquest enllaç i us podeu apuntar aquí: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2HRpHwCLXiwhArWzOlS4Cv27uihJJCcjyn1uD-8ELHWq6UA/viewform

Si us voleu inscriure a l’AFA,  aquí trobareu la nostra butlleta d’inscripció.

Comissió d’Extraescolars

extraescolars@afamariaespinalt.cat