Extraescolars curs 2021-2022
2832
post-template-default,single,single-post,postid-2832,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Extraescolars curs 2021-2022

Extraescolars curs 2021-2022

Us presentem les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS per al curs 2021-2022.

Les activitats extraescolars es porten a terme fora de l’horari lectiu i amb l’objectiu de complementar la formació, sempre d’acord amb la direcció de l’Institut. Les activitats previstes estan pensades per afavorir la cohesió entre els nois i noies, perquè puguin trobar espais de col·laboració, d’aprenentatge i de lleure.

Esperem que les activitats previstes siguin interessants per als nois i noies i desitgem que sigueu proactius alhora de proposar-ne de noves.

Aprofitem per agrair a les voluntàries que van respondre a la crida per la renovació de la Comissió d’Extraescolars i que han fet possible que aquest servei es continuï oferint a tota la nostra comunitat educativa. Gràcies i benvingudes!

 

INSTRUCCIONS

Omplir i enviar el Formulari inscripció extraescolars.

LLOC DE LLIURAMENT: ONLINE o a la CONSERGERIA de l’INSTITUT en horari lectiu.

DATA LÍMIT DE LLIURAMENT D’INSCRIPCIONS: 24/09/2021

DATA INICI: PRIMERA SETMANA D’OCTUBRE, sempre que hi hagi suficients inscrits per a formar grup.

AULA ESTUDI 1r i 2n: Els que ho requereixen disposaran d’un servei d’aula d’estudi de 15:30 a 16:00 h de dilluns a dijous, entre que finalitzen les classes i comencen les extraescolars. Aquest servei correrà a càrrec de l’empresa de menjador i de les famílies que ho requereixin. Cost: 3 €/mes 1 dia setmana; 6 €/mes 2 dies setmana; 9 €/mes 3 dies setmana.

MATRÍCULA EXTRAESCOLARS: Es cobrarà un import de 25€ en concepte de matrícula d’extraescolars el primer mes de realització de l’activitat.

SOCIS AFA: La quota de socis d’AFA és de 50 €. En el moment del cobrament d’aquesta quota, tots aquells que us feu socis d’AFA només se us cobraran 25 € (es descomptaran els 25 € que ja heu pagat de matrícula d’extraescolars).

BAIXA ACTIVITAT: S’ha de comunicar a l’empresa que fa l’activitat, com a màxim abans del dia 20 del mes anterior al següent pagament, i també enviar un correu electrònic a la Comissió d’Extraescolars.

CONTACTE EXTRAESCOLARS: extraescolars@afamariaespinalt.cat

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR EN LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS!

CONSTRUÏM JUNTS L’INSTITUT MARIA ESPINALT!