Comunicació de la Comissió de Menjador
2337
post-template-default,single,single-post,postid-2337,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-afame,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Comunicació de la Comissió de Menjador

Comunicació de la Comissió de Menjador

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió de Menjador i Temps de Migdia de l’Institut Maria Espinalt estem treballant per fer canvis i propostes de millora al Temps de Migdia. Aquest és el segon curs que oferim el servei de menjador i monitors al nou edifici i ens enfrontem a un retorn amb les mesures de la COVID que han provocat algunes modificacions. D’altra banda, la comunicació amb alguns de vosaltres ens ha ajudat a identificar incidents o punts de millora i us ho volem agrair.

Els aspectes que volem destacar són:

  • S’ha modificat l’equip de cuina per millorar el disseny de menús, l’elaboració, el transport i el resultat dels plats que oferim als nois i noies que es queden a dinar. Esperem que ja hàgiu notat els canvis.
  • Hem establert un nou sistema que permeti resoldre qualsevol incident inesperat tot mantenint l’equilibri nutricional i la varietat en el menú final.
  • S’ha organitzat un torn únic per a 1r i 2n d’ESO a les 13.20h. Aquest horari implica l’ús de l’espai del porxo i una gran aula de 2n d’ESO per mantenir les mesures necessàries per fer front a la COVID. Els alumnes de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat continuen compartint un darrer torn en sortir de classe.

Per acabar, us reiterem que valorem la participació de totes les famílies que fan ús d’un servei que necessitem per atendre els joves i ens esforcem a respondre-us tan aviat com podem però també us fem saber que necessitem nous col·laboradors. Alguns de nosaltres deixem la Comissió quan els nostres fills van creixent i deixen de necessitar el Temps de Migdia. És per això que demanem nous voluntaris que vulguin formar-ne part. Animeu-vos i veniu a donar un cop de mà!

Cordialment,

menjador@afamariaespinalt.cat