COMENÇA EL SERVEI D’ACOLLIDA MIGDIA – CARMANYOLA!!!!
2970
post-template-default,single,single-post,postid-2970,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

COMENÇA EL SERVEI D’ACOLLIDA MIGDIA – CARMANYOLA!!!!

COMENÇA EL SERVEI D’ACOLLIDA MIGDIA – CARMANYOLA!!!!

Benvolgudes famílies,

Ens plau anunciar-vos que el proper dimecres 13 d’octubre posem en marxa el Servei d’Acollida Migdia que permet a l’alumnat dinar de carmanyola.

L’AFA ha adquirit i instal·lat una nevera i dos microones per tal de poder donar aquest servei que també serà gestionat per Fundesplai.

El preu del servei serà de 3,20 € per dia, IVA inclòs, i cobreix el monitoratge de l’espai, l’ús de la nevera i els microones i tots els estris per dinar. També inclou la neteja i manteniment dels electrodomèstics i estris.

A partir d’avui, 7 d’octubre, es pot fer la inscripció a aquest nou Servei d’Acollida Migdia a través de l’app de Fundesplai. (enllaç a Document útils > Inscripció Menjador 2021-2022

  • Els actuals usuaris del Servei de Menjador que vulguin canviar al Servei d’Acollida Migdia totalment, hauran de tramitar la baixa de la seva inscripció actual al Servei de Menjador a la app i donar-se d’alta al Servei d’Acollida de Migdia. 
  • Els actuals usuaris del Servei de Menjador que vulguin canviar al Servei d’Acollida Migdia parcialment, hauran de modificar la seva inscripció actual a l’app, tot especificant els dies concrets que s’utilitzarà cada servei. Es pot fer un ús combinat de tots dos serveis.

Us recordem que, en el cas del Servei de Menjador, cal estar inscrit un mínim de 3 dies per tenir la condició (i el preu) d’usuari fix. En el cas del Servei d’Acollida Migdia el preu és el mateix, tant per usuaris fixos i esporàdics. 

Més dades importants:

  • PREU: Quota diària 3,20 €. 
  • NORMATIVA D’ÚS: Les famílies i alumnat usuari del Servei d’Acollida Migdia de l’Institut es comprometen a conèixer i complir la normativa de comportament i convivència que podeu trobar a Documents útils > Normativa Temps de Migdia.
  • CONTACTE: La gestió del Servei d’Acollida Migdia de l’Institut anirà a càrrec de l’AFA i de Fundesplai, entitat sense ànim de lucre, que es dedica a la gestió d’activitats educatives i de lleure.
    Per contactar amb Fundesplai:
    La coordinadora de menjador és la Núria Santos i el seu telèfon de contacte és el 617 854 720. L’horari d’atenció és de 9:00 h a 9:30 h i de 12:00 h a 12:45 h. 

És important recordar que l’alumnat que no estigui inscrit a aquest servei no podrà romandre a l’Institut per dinar de carmanyola.

Comissió de Menjador

menjador@afamariaespinalt.cat