CET10: retorn part quota març i suspensió d’activitats fins al setembre
2186
post-template-default,single,single-post,postid-2186,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

CET10: retorn part quota març i suspensió d’activitats fins al setembre

CET10: retorn part quota març i suspensió d’activitats fins al setembre

CET10 ens comunica que reemborsarà els imports proporcionals corresponents a les activitats contractades durant el mes de març d’enguany i que no es van poder dur a terme, arran de la declaració de l’estat d’emergència. En el cas del nostre Institut, es tracta de les quotes de vòlei, futbol i parkour.

Fruit de les darreres informacions de les autoritats competents referents al procés de desescalada, serà impossible reprendre l’activitat fins al setembre i, per aquest motiu, la direcció ha decidit procedir al reemborsament.

Durant les properes setmanes, CET10 realitzarà les transferències corresponents.

Per a qualsevol aclariment addicional, podeu contactar amb info@cet10.com

A més, també aprofiten per informar-nos que el Festival Interescolar 2020 d’enguany (previst per als dies 6 i 7 de juny) queda cancel·lat. Esperen poder-lo celebrar, amb la mateixa il·lusió de cada edició, l’any vinent.

Tot l’equip de CET10 treballa per tornar a gaudir, plegats, de l’esport i del lleure que ens fan créixer junts i espera que ens puguem retrobar ben aviat.

Extraescolars:
extraescolars@afamariaespinalt.cat
Comunicació:
comunicacio@afamariaespinalt.cat