Benvingudes a l’AFA Maria Espinalt
3104
post-template-default,single,single-post,postid-3104,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Benvingudes a l’AFA Maria Espinalt

Benvingudes a l’AFA Maria Espinalt

Benvolgudes famílies,

Des de l’Associació de famílies d’alumnes de l’Institut Maria Espinalt us donem la benvinguda al nou curs, en el que esperem recuperar la plena normalitat i amb ella la vida pròpia dels centres educatius.

Per a aquelles famílies que no ens coneixem, us voldríem explicar breument què fa l’AFA i com treballa.
Podeu afiliar-vos a través d’aquest formulari.

El nostre objectiu es treballar per a la millora del nostre Institut i de l’educació. Formem part de la comunitat educativa, participant de forma activa en la vida del centre promovem activitats complementaries a l’espai lectiu, com pot ser les activitats extraescolars, el temps de migdia o les festes de l’Institut. Fomentem també el treball en xarxa amb altres col·lectius locals, organitzant activitats que afavoreixen la participació de les famílies i que ens integren en el nostre barri. L’AFA també té voluntat d’aportar i col·laborar amb l’equip docent i l’equip de gestió de l’institut per tractar temes que afecten a tot el col·lectiu de famílies i que n’estiguin informades. Sovint aquesta aportació també és de recursos materials per a facilitar el projecte educatiu del nostre centre.

Tot aquest treball es desenvolupa a través de comissions (d’extraescolars, menjador i temps de migdia, comunicació, de barri, d’inclusió, de festes).

Com podeu veure, la participació és la clau de l’existència de l’AFA. Per aquest motiu us encoratgem a formar part de l’Associació, fent-vos sòcies però també col·laborant de manera activa o formant part de les comissions i en les activitats i les reunions que fem al llarg del curs.

Per formar part de la comunitat del Maria Espinalt, només cal comunicar-nos a través d’aquest formulari unes dades bàsiques (nom família, alumne, curs i correu electrònic) i pagar la quota (35€) en el compte ES45 2100 0591 4602 0036 5889. Aquest curs, en Assemblea de l’AFA, s’ha pres la decisió de reduir la quota per facilitar la participació de més famílies.

Per últim, voldríem assenyalar que encara que no feu ús de l’espai de temps de migdia ni de les activitats extraescolars, formar part de l’AFA de l’Institut és la manera de recolzar i donar suport a moltes de les activitats que es desenvolupen en el centre i de les que es beneficia tot l’alumnat.
L’AFA aporta recursos i organitza les festes (Festa d’inici de curs, Halloween, calçotada, final de curs, però també les de finals d’etapa com 4rt ESO o 2n Batxillerat), aporta també recursos a l’Institut per al Programa SEER (que facilita disposar d’un educador a l’espai del benestar), a la biblioteca del centre, etc. També es fan donacions per a la realització de tallers o jornades o pera cobrir les necessitat que l’equip de gestió i l’equip docent considera. Així doncs, tot l’alumnat del Maria Espinalt es beneficia de les aportacions de les famílies, sense aquestes i sense l’activisme de les persones que formen part de les comissions, moltes activitats no serien possibles.

Finalment, us comuniquen que properament es convocarà l’Assemblea de l’AFA on es renovaran els càrrecs de l’associació. Us animem a participar i a formar part de la Junta de l’Associació.

Moltes gràcies,

Cordialment,

Alicia Polo
Presidenta de l’AFA del Maria Espinalt

En cas que no pugueu descarregar el formulari o tingueu algun problema us podeu posar en contacte per correu electrònic amb tresoreria@afamariaespinalt.cat o amb junta@afamariaespinalt.cat