Assemblea General AFA 11 de novembre 19 h
2306
post-template-default,single,single-post,postid-2306,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-afame,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Assemblea General AFA 11 de novembre 19 h

Assemblea General AFA 11 de novembre 19 h

Ordre del dia
1. Aprovació de l’acta anterior.
2. Presentació de l’actual AFA.
3. Estat de comptes i pressupost 2020-21.
4. Presentació de candidatures a Junta de l’AFA i renovació de la Junta.
5. Presentació del director de l’Institut.
6. Torn obert de paraules.
Recordem que només les persones sòcies de l’AFA tenen dret a vot, però que l’assistència és oberta a tota la comunitat.

La reunió es farà a través de Zoom, us n’adjuntem les normes:
• 15 min abans s’obrirà la sessió per explicar els quatre conceptes bàsics de funcionament de Zoom per a qui no l’hagi utilitzat mai.
• Quan entreu, podeu personalitzar el nom amb què hi apareixeu: així és més fàcil el torn de paraula.
• Per evitar distraccions estaran apagades les càmeres i els micròfons dels assistents excepte els dels membres de l’AFA.
• Per evitar sorolls de fons es mantindran tots els micròfons tancats excepte el de qui parla. Quan acabi, si es descuida de tancar el micro ho farà el moderador.
• Podeu utilitzar el xat per demanar torn de paraula o per fer preguntes. 

Informacions importants!
Aquest és el cinquè any d’Institut. Molta gent de l’AFA hi és des del primer any i ja toca fer recanvi per assumir els nous llocs i poder fer el traspàs amb temps:
• Toca renovar la Junta. L’actual no vol seguir. Calen candidats per cobrir els quatre càrrecs: presidència, vicepresidència, secretaria i tresoreria (recordeu que podeu enviar les vostres candidatures a junta@afamariaespinalt.cat i en farem difusió).
• Queden vacants les vocalies de les comissions d’Extraescolars i Festes. La resta de comissions (Menjador i Temps de migdia, Barri i Comunitat Educativa i Comunicació) necessiten més gent per gestionar-les. A l’Assemblea s’explicarà què fa cada comissió per a qui vulgui apuntar-s’hi.

Esperem veure-us-hi!

junta@afamariaespinalt.cat

comunicacio@afamariaespinalt.cat