Acta Assemblea Ordinària 21-oct-2019
2302
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2302,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-afame 22,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Acta Assemblea Ordinària 21-oct-2019

Cliqueu aquí per veure l’acta original

 

Data: 21 d’octubre de 2019

Lloc: Institut Maria Espinalt

Assistents: S’adjunta full de signatures.

 

ORDRE DEL DIA

 1. Aprovació acta anterior.
 2. Retorn de l’enquesta sobre l’estat del centre, juntament amb la direcció de l’institut.
 3. Presentació nova web de l’AFA.
 4. presentació de les comissions i grups de treball.
 5. Tancament any anterior i aprovació pressupost del curs actual.
 6. Precs i preguntes.

 

ASSEMBLEA

Comença l’assemblea a les 19:40.

 1. Aprovació acta anterior. S’aprova per unanimitat.
 2. Retorn de l’enquesta sobre l’estat del centre, juntament amb la direcció. En Javier ens exposa els resultats de l’enquesta, es debat sobre els punts considerats febles i els considerats forts. Es comenta que la participació ha estat alta, i que els resultats es consideren significatius.
 3. Presentació nova web AFA. En Dani ens fa una presentació de la web. Es valora positivament el canvi, les aportacions de la nova web.
 4. Presentació de les comissions i grups de treball. Es presenten les diferents comissions, les activitats realitzades i les propostes de cadascuna. No està present el grup de treball Carmanyola, des de la comissió de treball es comenten els progressos.
 5. Tancament any anterior i aprovació pressupost any actual. Es presenta el document, que s’adjunta.
 6. Precs i preguntes. Es comenta la possibilitat de demanar subvencions. Des de junta no podem absorbir-ho, es demana la col·laboració de qui ho comenta.

 

AFA MARIA ESPINALT (AFAME)                                                                             Barcelona, 03/02/2020