10 FEBRER. RUA DE CARNAVAL AL POBLENOU
335
post-template-default,single,single-post,postid-335,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-afame,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

10 FEBRER. RUA DE CARNAVAL AL POBLENOU

10 FEBRER. RUA DE CARNAVAL AL POBLENOU

Benvolgudes famílies,

El passat diumenge, 14 de gener, ens vam reunir la Comissió de Festes amb persones interessades i voluntàries per a engegar els preparatius de la Rua del Carnaval del Poblenou 2018.

Vam començar amb la votació de la disfressa entre les dues opcions proposades (dormissones o bé titelles) i van guanyar, per majoria indiscutible…, les titelles. I és clar: som adolescents i volem moure els nostres propis fils. Té suc el tema, oi?

Després, vam formar comissions operatives:

  1. Disseny de la disfressa
  2. Decoració del carro
  3. Pensar la coreografia (per fer-la davant del jurat)
  4. Llista musical

Si hi ha més persones interessades en alguna de les comissions operatives, que ens enviï un correu electrònic a afame.festes@gmail.com.

Aviat tindreu més notícies ja que, quan tinguem el pressupost de la disfressa, us informarem de com l’heu de sol·licitar les famílies i els joves de l’institut. Un cop us arribi la informació, us preguem que no trigueu a fer la comanda perquè les peces de roba s’hauran d’encarregar totes juntes i fora dels terminis ens arrisquem a no tenir estoc per a tothom.

Ja podeu anotar-vos la data de la rua: 10 de febrer a la tarda.

No hi podeu faltar!

Comissió de Festes
AFA Maria Espinalt